Britta Baumann

Energy Protection

Her er din helt unikke mulighed for at få super effektive og opløftende mind-set teknikker til at forstærke og beskytte din egen energi med. Denne training bliver fuldstændig revolutionerende for din evne til at beskytte dig selv mod negativ og tung energi. Du er ikke beregnet til at køre dig selv i smadder og kun fungere på halvt blus.

NOPE – du er beregnet til at stå stærkt i dig selv – og med simple teknikker kan du genskabe energien i dit system, hvis du altså implementerer det du lærer her i praksis. Jeg underviser dig i de mind-set skift, der er med til at rykke hele din energi-ressource tilbage til stærk og velfungerende, istedet for at du spilder din tid med at være træt, tung, trist, skuffet over dig selv eller føle du mister energi hvorend du går og står. Workshoppen foregår som et 100% online selvstudie.

Der er desuden tilkoblet stærk fjernhealing på denne workshop. Se den hver gang du har brug for at forstærke din egen energi. Når du investerer i workshoppen i dag modtager du den på mail og den er din til evigt eje.

Jeg glæder mig helt vildt til at indvi dig i, hvordan du holder energien intakt i dit eget system, så du kan føle overskud og livskvalitet igen.

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

energy_protection_product

Energy Protection

DKK 1,597.60
Total due DKK 1,597.60

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.